No SSO cookie

GM recheama in service 198.000 de masini Hummer

voteaza
(0/ 0)
GM recheama in service 198.000 de masini Hummer
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

GM a anuntat efctuarea unui recall de aproape 200.000 de unitati la modelele Hummer.

 
 

GM  va rechema in service 162.000 de autovehicule de teren Hummer, din cauza unor probleme la caroserie, relateaza Newsin.


Masura vizeaza 198.000 de masini Hummer, model H3 si H3T, fabricate intre 2006 si 2010, din care 162.129 au fost vandute in Statele Unite, conform documentelor facute publice de GM si agentia de securitate rutiera americana (NHTSA). Cauza rechemarii este o posibila defectiune la una dintre componentele capotei, care se poate desprinde partial sau chiar in intregime in timp ce vehiculul este in miscare, a prevenit constructorul american miercuri.
 

''In special in cazul acestor modele, piesele componente ale grilajului de aerisire se pot crapa, iar daca aceasta problema nu este rezolvata, celelalte piese se pot rupe la randul lor, ceea ce poate duce la desprinderea intregului grilaj al masinii'', a explicat Nick Richards, purtatorul de cuvant al GM pentru Hummer.
 

General Motors ia in considerare renuntarea la brandul Hummer dupa o incercare nereusita de vanzare catre o firma din China, la inceputul acestui an.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1622 :: 19.27MB