No SSO cookie

GM investeste 275 de milioane de dolari SUA

voteaza
(0/ 0)
GM investeste 275 de milioane de dolari SUA
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

GM va investi in fabrica Fort Wayne din Indiana 275 milioane dolari, pentru a construi noile camionete Chevy si GMC

 
 

General Motors a anuntat miercuri ca intentioneaza sa investeasca aproximativ 275 milioane dolari la fabrica Fort Wayne din Indiana, pentru a construi urmatoarea generatie de camionete GMC si Chevrolet.

Ultima investitie face parte din planul de 2 miliarde dolari SUA, care a fost anuntat in luna mai, ce va crea sau va mentine aprox.  4000 de locuri de munca in 17 de fabrici GM din SUA in urmatoarele 18 luni.

"Aceasta investitie ne va permite sa continum construirea de camionete cu un consum redus de combustibil, dar fara a sacrifica caracteristicile si functionalitatea", a declarat managerul de fabricare a GM, Larry Zahner.

Fabrica Fort Wayne produce in prezent modele Chevy Silverado si GMC Sierra. Aceasta are 3400 muncitori in trei schimburi, la care se vor adauga inca 150.

GM investeste in camionete, dupa ce au crescut vanzarile luna de luna. In septembrie, vanzarile Silverado si Sierra au crescut cu 36% , respectiv 26% fata de aceeasi luna a anului trecut.

Vicepresedintele UAW, Joe Ashton, care reprezinta sindicatul GM, a fost evident fericit de decizia companiei: "Anuntul de astazi este o veste mare pentru membrii sindicatului UAW local. Experienta si cunostintele membrilor nostri vor face ca aceasta generatie de camionete sa depaseasca asteptarile clientilor nostri."

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de ovyy

Mai trebuiesc facute si investitii, bravo GM.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2997 :: 19.27MB