No SSO cookie

GM investeste 230 milioane de euro in Centrul European de Dezvoltare de Produse Opel/Vauxhall

voteaza
(0/ 0)
GM investeste 230 milioane de euro in Centrul European de Dezvoltare de Produse Opel/Vauxhall
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

GM a anuntat azi ca va investi 230 de milioane de euro pentru noi facilitati de testare la Centrul sau European de Dezvoltare de Produse.

 
 

Anuntul este inca un pas inainte in eforturile GM de a consolida marca sa europeana Opel/Vauxhall si, in acelasi timp, resursele de dezvoltare ale GM la nivel mondial in materie de produs prin sporirea flexibilitatii generale, vitezei si eficientei companiei si investirea in instrumente si echipamente comune la nivel mondial.

Mai mult, investitia este un factor cheie pentru Opel/Vauxhall in dezvoltarea de motoare de generatiea urmatoare in conformitate cu reglementarile europene si globale privind normele de emisii. Investitia include, de asemenea, o noua statie de combustibil, laborator audio si analiza de siguranta.

"Aceasta investitie semnificativa va dura zeci de ani si va asigura viitorul Centrului European de Dezvoltare de Produse", a spus Opel CEO si presedinte al GM Europa, Dr. Karl-Thomas Neumann. "Dezvoltarile realizate la Ruesselsheim vor viza motoare si transmisii pentru Europa si restul lumii. Aceasta mutare ne va da responsabilitate mondiala in dezvoltarea motoarelor", a adaugat dr. Neumann.

Noi dinamometre pentru motoare vor inlocui echipamente mai vechi, pentru a permite dezvoltarea urmatoarei generatii de propulsoare pentru 2020 si dincolo de aceasta data. Mai mult, celulele de testare flexibile ce permit eficienta operationale imbunatatita vor fi implementate. Acest laborator de ultima generatie vor fi apoi conectat cu spatiile GM din Pontiac si Torino.

Ca parte a investitiei, centrul de testare de la Dudenhofen va primi, de asemenea, capacitati noi, cu o zona de impregnare, atelier nou si dinamometre pentru vehicule, pentru importante teste de emisii ultra-joase. Acest echipament global comun pentru GM va permite, de asemenea, proceduri de testare similare si generarea de date comparabile.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2256 :: 17.79MB