No SSO cookie

GM de acord sa plateasca fiecarui salariat corean un bonus de 6.140 dolari

voteaza
(0/ 0)
GM de acord sa plateasca  fiecarui salariat corean un bonus de 6.140 dolari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Dupa greva de saptamana trecuta, GM a acceptat sa majoreze salariile cu 4.7%.

 
 

Filiala sud coreana a General Motors a fost de acord sa plateasca un bonus de 6140 dolari fiecarui salariat, dupa greva partiala de saptamana trecuta.

Aceasta a fost prima greva organizata de sindicat in trei ani. GM Korea  a avut o pierdere  de 9.700 unitati  ce ar fi trebuit sa fie asamblate in perioada grevei.

Intelegerea dintre sindicat si GM Korea include, pe langa prima de  6140 dolari pentru fiecare muncitor, o majorare a salariilor de baza cu 4.7%.

GM Korea este cel mai mare producator de modele Chevrolet, exceptand America de Nord, exportand peste 80% din masini.

Vestea buna pentru muncitorii GM Korea s-ar putea insa sa nu fie atat de buna pentru cei de la Hyundai si Kia, care se confrunta  cu cereri de majorari salariale si bonusuri.

Conform analistilor, aceasta crestere s-ar putea sa aibe efecte negative in ceea ce priveste competitivitatea. Acum, Korea de Sud este al cincilea producator de autovehicule din lume, dupa Germania, cu 4.1 milioane vehicule vandute si o cota de piata de 6% in 2010.

Hyundai Grup este, de asemenea, al cincilea producator de autovehicule care a raportat profituri record anul trecut, datorate in special cresterii vanzarilor pe piata americana.

Oricum, conform analistilor, aceste profituri ar putea fi o problema, pentru ca muncitorii s-ar putea sa ceara majorari mai mari decat cei de la GM.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3205 :: 19.28MB