No SSO cookie

Germania vrea 1 milion de masini electrice in 10 ani

voteaza
(0/ 0)
Germania vrea 1 milion de masini electrice in 10 ani
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cancelarul german Angela Merkel a pus la punct un plan prin care intr-un deceniu sa ajunga la un numar de 1 milion de masini electrice.

 
 

Angela Merkel si liderii industriei auto germane au pus la punct un plan prin care Germania urmeaza sa aiba un milion de vehicule electrice pana in 2020. Denumit Platforma Nationala pentru Mobilitate Electrica, planul are in vedere ca in urmatorul deceniu strazile germane sa fie populate cu peste 1 milion de masini electrice.


Asta ar insemna ca una din 45 de masini sa fie electrice, un obiectiv indraznet in conditiile in care guvernul nu a stabilit vreun sprijin economic in acest sens.



Norbert Reithofer, CEO BMW, a declarat ca Germania vrea sa devina un lider pe aceasta piata, iar pentru a realiza acest lucru este necesara o directie comuna pentru liderii politici si cei din industrie. Martin Winterkorn, CEO Volkswagen, a ceut mai multe fonduri guvernamentale pentru dezvoltarea tehnologiilor necesare.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1872 :: 19.26MB