No SSO cookie

Gergo Szabo, campion national de raliuri pentru al doilea an consecutiv

voteaza
(0/ 0)
Gergo Szabo, campion national de raliuri pentru al doilea an consecutiv
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Etapa de la Iasi a Campionatului National de Raliuri Dunlop, a adus echipei Jack Daniel’s Rally Team victoria absoluta pentru anul competitional 2010.

 
 

Ungurul Gergo Szabo a castigat Raliul Iasiului si a devenit campion absolut al Romaniei pentru al doilea an consecutiv. Victoria lui Gergo incheie un sezon dificil, in care lupta pentru titlu s-a dat pana la ultima etapa.


Gergo Szabo: „Am muncit mult si sunt fericit ca mi-am pastrat titlul. A fost un sezon extraordinar pentru care le multumesc tuturor celor care au muncit alaturi de noi si evident, celor care ne-au sustinut. La Iasi totul a mers foarte bine, a doua zi am fost mult mai relaxat si am castigat toate probele. Ma bucur ca toata echipa Jack a facut un sezon bun si ca am castigat impreuna si titlul pe echipe.”

 

Deja campioni la grupa A si castigatorii trofeului 2RM in acest sezon, echipajul Keleti / Ponta a mers la Iasi cu o masina de WRC - Ford Focus. Membrii Jack Daniel’s Rally Team au abandonat in prima zi a concursului datorita unui incident care i-a scos de pe traseu.


Mihai Leu, manager echipei campioane : „Jack Daniel’s Rally Team a castigat tot ce se putea castiga in acest an. Gergo Szabo si Levente Csegzy sunt campioni absoluti, Edwin Keleti si Victor Ponta sunt campioni la grupa A, Catalin Berari si Mihai Sandu sunt vicecampioni la grupa K, in timp de Viorel Ivan si Gehorghe Dumitru au castigat Cupa Dacia. Titi Aur si Karoly Borbely au venit pe locul 3 la Iasi si incheie sezonul pe locul 6".


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1917 :: 17.79MB