No SSO cookie

Geneva LIVE: Spyker se intoarce in cursele de anduranta cu C8 Aileron GT

voteaza
(0/ 0)
Geneva LIVE: Spyker se intoarce in cursele de anduranta cu C8 Aileron GT
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Odata cu debutul lui C8 Aileron, olandezii de la Spyker intra intr-o noua era, anuntata in conferinta de presa de la Geneva. Si anume, compania se va intoarce la o forma de ownership independent, privat, cumparatorii fiind CPP Global Holdings Ltd., din Marea Britanie.

 
 


Anuntul a fost facut de chiar presedintele lui Spyker Cars N.V, Victor Muller, ce a punctat si intoarcerea diviziei sportive Spyker Squadron in cursele de anduranta, din 2012, cu o versiune GT a lui C8 Aileron.


La salonul elvetian, s-a anuntat astfel ca modelul a fost construit in conformitate cu cerintele GTE, desi detalii tehnice nu au fost furnizate deocamdata. Va spunem insa ca modelul standard Spyker C8 Aileron dispune de un motor V8 aspirat natural, de 4.2 litri, ce ofera 395 CP si 480 Nm cuplu-maxim, specificatii ce ii permit atingerea unei viteze maxime de 300 km/h si un sprint 0-100 km/h de 4,5 secunde.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.0651 :: 22.14MB