No SSO cookie

GENEVA LIVE: Skoda prezinta conceptul VisioD si noul logo

voteaza
(0/ 0)
GENEVA LIVE: Skoda prezinta conceptul VisioD si noul logo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Skoda a lansat in cadrul Salonului Auto de la Geneva, noul concept VisioD, concept care la randul sau prezinta in premiera noul logo Skoda. Conceptul VisioD reprezinta directia aleasa de Skoda in ceea ce priveste designul viitoarelor modele.

 
 

Conceptul Skoda VisioD este un hatchback cu cinci usi care pare inspirat de noul Audi A7 Sportback. Skoda a declarat ca ampatamentul mare si pozitionarea rotilor cat mai aproape de margine, permit crearea unui spatiu interior optim.

Partea frontal este dominata de noua grila si noul logo Skoda. Cehii au declarat ca noul logo reprezinta punctul central al intregii masini. Blocurile optice si luminile de ceata sunt rectangulare si inguste, ceea ce ofera un aer mai sportiv.

Interiorul conceptului este dominat de consola centrala cu ecran touchscreen si materialele de inalta calitate. In ceea ce priveste noul logo, Skoda a renuntat la vechiul verde in detrimental noului “verde Skoda”, sageata inaripata este mai evidenta acum, iar marginile logo-ului sunt cromate.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.4492 :: 22.22MB