No SSO cookie

GENEVA LIVE: Noul Chevrolet Cruze hatchback

voteaza
(0/ 0)
GENEVA LIVE: Noul Chevrolet Cruze hatchback
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Chevrolet a prezentat in premiera la Geneva, noul Cruze hatchback, model care va ajuta la diversificarea gamei de modele oferite de producatorul american. Noul hatchback va fi disponibil incepand cu aceasta vara.

 
 
Chevrolet a motivat lansarea noului Cruze hatchback declarand ca aproximativ 65% din vanzarile auto din Europa implica modele hatchback. Noul Cruze a renuntat la blocurile optice ionizate si la luminile de zi tip LED montate pe bara frontala, elemente caracteristice conceptului prezentat la Paris in 2010, dar a pastrat liniile fluide.

Caroseria este construita pe baza noului sistem de structura monococa, aceasta fiind completata prin reglarea sasiului. Sistemul cu structura monococa este utilizat pentru niveluri ridicate de stabilitate si soliditate. Intr-adevar, Chevrolet Cruze este un autovehicul pe gustul multor soferi din Europa, lucru dovedit de vanzarile inregistrate pe multe piete si de faptul ca in 2010, vanzarile au depasit toate estimarile.

In ceea ce priveste propulsoarele, noul model Cruze hatchback primeste aceleasi propulsoare ca si modelul sedan. Acest lucru inseamna ca va fi disponibil cu doua propulsoare pe benzina, unul de 1.6 litri si 124 cai putere, iar al doilea de 1.8 litri si 141 cai putere. Cei care doresc un propulsor diesel pot opta pentru cel de 2.0 litri capabil sa dezvolte 163 CP.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6165 :: 22.15MB