No SSO cookie

GENEVA LIVE: Koenigsegg Agera R, hypercarul de 1115 CP

voteaza
(0/ 0)
GENEVA LIVE: Koenigsegg Agera R, hypercarul de 1115 CP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Koenigsegg a prezentat in premiera mondiala la Geneva, noul hypercar Agera R. Noul model este unul dintre cele mai puternice hypercaruri la ora actuala si cel mai puternic model creat de catre cei de la Konigsegg.

 
 
Noul Koenigsegg Agera R este dotat cu un propulsor V8 de 5.0 litri, acesta este capabil sa dezvolte o putere maxima de 1115 CP si cuplu de 1200 Nm. Puterea este datorata in parte si faptului ca functioneaza cu bio-etanol, dar daca bolidul functioneaza pe benzina cu cifra octanica de 95, atunci acesta dezvolta doar 940 CP si 1100 Nm.

Transmisia folosita este una automata cu sapte rapoarte. Interiorul este realizat din materiale de inalta calitate, iar scaunele sunt create special pentru a oferi confort chiar si la viteze mari si accelerari bruste. Hypercarul a fost creat special pentru un schior, astfel ca Koenigsegg a creat un spatiu de depozitare din carbon pentru schiuri.

Jantele folosite sunt VGR (Vortex Generating Rim), jante create special pentru a mari forta deportanta, oferind astfel o stabilitate mai buna la viteze mari si in curbe. Acestea sunt imbracate in anvelope Michelin, anvelope capabile sa reziste pana la 420 km/h.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6149 :: 17.8MB