No SSO cookie

Geneva LIVE: Gumpert Tornante By Touring

voteaza
(0/ 0)
Geneva LIVE: Gumpert Tornante By Touring
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cea mai noua aparitie in gama germanilor de la Gumpert este produsul muncii in echipa alaturi de specialistii in caroserii Carrozzeria Touring Superleggera si se numeste Tornante by Touring.

 
 

Bine, cui ii place numele de Gumpert sa ridice mana! Nimeni? Ne gandeam noi ca asa va fi... Din fericire, compania asta cu nume fata de care Koenigsegg e chiar foarte usor de inghitit face niste supermasini (ca si suedezii, de altfel) ce pot sta oricand alaturi de modele produse de Ferrari, Maserati sau Lamborghini. Ba chiar, data fiind raritatea lor, produsele lui Gumpert stau chiar cu un pas inainte...

Revenind la Tornante, supercarul german dispune in versiunea de baza de un motor V8 bi-turbo ce livreaza 690 de cai-putere ce ii va permite sa atinga, daca nu chiar sa depaseasca putin, pragul de 300 km/h. Mai mult, acelasi propulsor urmeaza sa fie tunat in vederea lansarii unui model Fast Touring, specificatiile urmand a fi anuntate ulterior si, in plus, anul viitor va fi lansata ci o versiune hibrid. Merita mentionat ca propulsorul cantareste doar 196 kg si ca este cuplat la o transmisie semiautomata TT40e cu sase rapoarte.

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1824 :: 22.11MB