No SSO cookie

Geneva LIVE: FIAT 500 Coupe by Zagato

voteaza
(0/ 0)
Geneva LIVE: FIAT 500 Coupe by Zagato
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Desenat in parteneriat cu centrul de design Centro Stile al grupului FIAT, 500 Coupe Zagato a fost inclus in prezenta grupului italian la Geneva 2011.

 
 

Din ceea ce declara italienii, influenta declarata a lui Coupe Zagato din 1952 asupra modelului 500 din acea vreme este “puntea” ce face legatura cu actuala aparitie de la salon.


Pentru modelul expus la Geneva, conversia se traduce prin transformarea lui FIAT 500 intr-un coupe 2+2 de 3,55 metri lungime, 1,63 metri latime si cu un ampatament de 2,3 metri, in timp ce inaltimea este de doar 1,49 metri.

Sub capota, FIAT 500 Coupe Zagato are montat un motor TwinAir de 900 cmc in doi cilindri, ce livreaza 105 CP si un cuplu-maxim de 155 Nm, in timp ce in interior tapiteria este imbracata in piele in doua culori, iar clientilor le este oferit un port suplimentar la care poate fi conectat un telefon cu acces la Internet si GPS. Pe jantele de 17 inch sunt montate anvelope 205/40.

Cristian Iovitu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6528 :: 22.18MB