No SSO cookie

Geneva LIVE: Dacia, reflectoarele pe Duster

voteaza
(0/ 0)
Geneva LIVE: Dacia, reflectoarele pe Duster
Noutati-auto · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Desi nu a prezentat nici un model nou la salonul de anul acesta, Dacia a fost prezenta la Geneva cu intreaga gama, in centrul atentiei fiind, bineinteles, Duster. Pe de alta parte, oficialii companiei-mama Renault au anuntat ca de la anul va inceta productia lui Logan Van.

 
 

Din punctul nostru de vedere, la absurd vorbind bineinteles, Dacia ar fi putut sa afiseze la salon doar cateva postere cu cifrele de vanzari inregistrate anul trecut si in prima parte a lui 2011 si tot ar fi fost suficient... Este bine ca macar a fost oferit un simulator, care sa le permita oficialilor de la marcile germane sa-si descarce putin nervii...

Lasand gluma la o parte, la salon oficialii francezi au declarat ca incepand cu prima parte a anului viitor, modelul Logan Van va fi scos din productie, in gama Dacia locul sau urmand sa fie luat de un nou monovolum. Acesta va fi lansat in 2012 impreuna cu o noua autoutilitara usoara si va fi produs la uzina Renault din Maroc.


De asemenea, va urma la scurt timp dupa acestea noua generatie Logan (dar nu anul viitor), precum si, eventual, o versiune pick-up a modelului Duster. Pentru acesta din urma insa, grupul nu a luat o hotarare definitiva.


Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

Desi am Toyota, nu pot decat sa remarc evolutia pozitiva a constructorului Roman, cat despre test si comentariu de mai sus...ma abtin! Am vazut multi prosti morti in modele de lux Duster este o masina care ...tine la munca...nu la fite!

scris de Anonim

mi-a plăcut rezultatul crash test de numai 3 stele.!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
2.1740 :: 17.82MB