No SSO cookie

GENEVA LIVE: Conceptul Volkswagen Bulli

voteaza
(0/ 0)
GENEVA LIVE: Conceptul Volkswagen Bulli
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva a doua versiune a conceptului Microbus, concept prezentat prima data in 2001. Noul Volkswagen Bulli este inspirat de primul Transporter lansat in anii '50.

 
 
Conceptul Volksagen Bulli poarta numele primului Transporter T1 lansat in Germania in anii '50. Acesta a fost unul dintre cele mai populare modele germane si are un numar mare de iubitori chiar si azi, fiind una dintre masinile cele mai populare pentru renovare si camping. Se pare ca Volkswagen doreste sa se apropie de realizarea unui model de productie.

Noul Volkswagen Bulli masoara 3.99 m lungime, 1.75 m latime si 1.7 m inaltime si poata acomoda cu usurinta sase adulti. Puterea vine de la un motor electric de 85 kW care alimenteaza o baterie de 40 kWh. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 11.6 secunde, viteza maxima este limitata electronic la 140 km/h, iar autonomia este de 300 km/incarcare.

Surse din interiorul companiei indica faptul ca noul Volkswagen Bulli ar putea intra in productie si ar putea fi realizata fie pe platforma noului Golf, fie pe cea a noului Passat realizat pentru piata din SUA. Spatiul motor poate acomoda cu usurinta si un propulsor pe benzina sau diesel de 1.4 litri.

Andrei Monenciu


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.4918 :: 17.81MB