No SSO cookie

GENEVA LIVE: Conceptul Nissan Esflow

voteaza
(0/ 0)
GENEVA LIVE: Conceptul Nissan Esflow
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan a prezentat in premiera mondiala la Geneva, noul concept Esflow care este bazat pe modelul electric Leaf. Conceptul ar putea prefigura un nou model sportiv electric, dar si directia aleasa de Nissan in ceea ce priveste designul.

 
 
Conceptul Nissan Esflow are un profil apropiat de cel al modelului 370Z. Designul este o combinatie intre modelul amintit anterior si noul Leaf. Puterea vine de la doua motoare electrice care actioneaza rotile spate. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in mai putin de 5 secunde, iar autonomia este de aproximativ 250 km/incarcare.

Nissan a declarat ca sasiul din aluminiu a fost creat special pentru conceptul Esflow. Inginerii au profitat la maxim de sistemul de propulsie electric. Distributia greutatii este optima, acest lucru insemnand o manevrabilitate exceptionala.

Niponii au declarat ca noul concept reprezinta masina viitorului, dar surse din interiorul companiei indica faptul ca Nissan va urmari reactiile publicului de la Geneva. Daca acestea vor fi favorabile, noul design ar putea fi implementat pe viitoarele modele.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.7559 :: 17.79MB