No SSO cookie

Geneva 2013: Subaru Viziv

voteaza
(5/ 1)
Geneva 2013: Subaru Viziv
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Subaru Viziv este un crossover diesel hibrid pe care am putea sa-l iubim in viitor.

 
 

Odata cu lansarea modelului XV Crosstrek, Subaru si-a reafirmat afinitatea pe care o are fata de segmentul crossover, iar primele semne ale unor cifre de vanzari ridicate au dat companiei-mama Fuji Heavy Industries unda verde pentru inca un model. Sau cel putin asta se poate imnterpreta in urma prezentarii oficiale de la Salonul Auto Geneva 2013, a conceptului Viziv, prezentat de Subaru.


Este adevarat, vorbim despre un vehicul de prezentare, cu un sistem de motorizare care apartine si el, viitoarelor generatii. Hibridul plug-in, alcatuit dintr-un motor diesel boxer, de 2,0 litri, cuplat la o transmisie CVT, la care se adauga o pereche de motoare electrice aferente puntii spate, formeaza un ansamblu ingenios de vehicul cu tractiune integrala. Prin folosirea motoarelor electrice care actioneaza direct asupra puntii spate, Subaru afirma ca a reusit sa creeze mai mult spatiu pentru picioarele pasagerilor din spate si totodata coborarea nivelului spatiului de depozitare. Si mai mult, sistemele de control permit transmisia vectoriala a cuplului motor, de la o punte la cealalta, asigurand o manevrabilitate excelenta si mult imbunatatita, sistemul repartizand mai multa putere catre rotile spate, atunci cand Viziv abordeaza o curba.

Fiind un vehicul concept, Viziv vine cu portiere-fluture, care permit accesul in ambele randuri de scaune, alaturi de jante supradimensionate, de 20 inci si lampi cu design futurist. Per ansamblu, designul conceptului Viziv este deosebit de frumos, organic si mai inchegat decat ne-a obismnuit pana acum Subaru.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2870 :: 22.18MB