No SSO cookie

Geneva 2013: Nissan Note

voteaza
(5/ 1)
Geneva 2013: Nissan Note
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Nissan a lansat oficial modelul Note 2013, care intra in batalia din segmentul B, al hatchback-urilor.

 
 

Inca de anul trecut, cand tot laa Geneva, Nissan prezenta Invitation Concept, cu ocazia editiei precedente Geneva Motor Show, anuntase viitoare generatie a popularului hatchback Note, oferind inca de atunci, in avanpremiera, liniile stilistice modificate radical. Asta pentru ca trebuie sa recunoastem, vechiul Note era cam cubic si avea un aspect destul de neinspirat ales.

Din fericire, versiunea 2013 schimba macazul, oferind flancuri mai pronuntate si in general forme mai voluptoase, ascunzand linia ascendenta a caroseriei cu ajutorul unor detalii stilistice inteligente, care au devenit cuvant de ordine intr-o piata europeana de vehicule supermini, obsedata de stil.

Pregatit sa intre in vanzare in Europa inca din acest an, noul Note are o motorizare de baza de 1,2 litri pe benzina, care ofera 80 CP si 110 Nm, dar si o versiune supraalimentata 1,2 litri DIG_S, care ste disponibila si pe Micra. Varianta turbo ofera 98 CP si 142 Nm si este in realitate mai eficienta decat varianta aspirata natural..

O versiune cu ADN Renault, 1,5 litri dCi este, de asemenea disponibila si cu 90 CP si 220 Nm va pune in miscare cu usurinta compactul Note. Aceasta unitate este de dfeparte cea mai eficienta, inregistrand un consum mediu de 3,6 l/100 km, considerabil mai bun decat cel al motorizarii supraalimentate pe benzina, care vine totusi cu un respectabil 4,3 l/100 km.

Note va intra in productie la fabrica Nissan din Sunderland, in Marea Britanie, alaturi de Juke si varianta pentru Europa a vehiculului electric  Nissan Leaf.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2113 :: 17.79MB