No SSO cookie

Geneva 2013: Mercedes-Benz A45 AMG

voteaza
(5/ 1)
Geneva 2013: Mercedes-Benz A45 AMG
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Mercedes-Benz A45 AMG este prima interventie majora, intr-o masina mica, a celor de la Affalterbach.

 
 

Istoria recenta a tunerului AMG, cel care a oferit variante modificate ale modelelor Mercedes-Benz, care n-aveau cum sa fie confundate cu versiunile de baza. Insa asta este istoria...

Pentru ca acum, spre exemplu, este destul de greu sa alegi un G-Klasse intr-o parcare plina de G63 AMG, daca nu te uiti la evacuari, unde cele duble isi tradeaza apartenenta. Mercedes-Benz A45 AMG nu este numai deschizator de drumuri intr-o noua era, in sensul ca cei de la Affalterbach au inceput sa-si indrepte atentia catre vehiculele de clasa mica, dar este probabil masina care a suferit cea mai subtila transformare din intreaga oferta AMG.

Cu o garda la sol coborata si aspect butucanos, existente inca de la versiunea de baza, pentru a oferi o impresie agresiva, machiajul estetic materializat intr-o tusa de culoare neagra aplicata partii inferioare a hatchback-ului si pe plafon, jante negre, care lasa sa se vada etrierul de culoare rosie si o singura gura de forma rectangulara pentru evacuarea gazelor de esapament pentru fiecare parte a difuzorului spate, cam asta este trataamentul optic primit de A45 AMG. Nici interiorul nu te convinge din prima ca esti intr-un AMG, pana la atingerea volanului, care cu partea sa inferioara complet plata si centurile de siguranta de culoare rosie, alaturi de alte detalii, tot rosii, par a te preveni discret: "Stii ce sunt, nu-i asa?"

Lucrurile se schimba cand ne uitam la motor. Aici, unitatea de 2,0 litri turbo, scuipa 360 CP si un cuplu motor de 450 Nm, care vor urla prin evacuarea sport in timp ce masina sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 4,5 secunde. Iar daca vrei sa auzi ceva mai tare, atunci ai nevoie de evacuarile speciale, in patru tevi, oferite pe A45 AMG Edition 1.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2779 :: 17.8MB