No SSO cookie

Geneva 2013: Ferrari LaFerrari, succesorul lui Enzo

voteaza
(5/ 1)
Geneva 2013: Ferrari LaFerrari, succesorul lui Enzo
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Iata ca avem primele imagini cu succesorul lui Ferrari Enzo. Acesta si-a facut simtita prezenta la Geneva 2013.

 
 

Uitati de Ferrari F70, F150 sau de F150 Italia, astazi vorbim de superbul model Ferrari LaFerrari.

Modelul a debutat ieri in cadrul Salonului Auto de la Geneva si a avut un imens succes. Dupa cum probabil stiti, cei de la Ferrari urmau sa lanseze la Geneva succesorul lui Enzo. Ei bine, iata-l in toata splendoarea sa.

O masina de-a dreptul superba, atat prin aspect, cat si prin performante. Ce sa mai spunem, Ferrari a acaparat toata atentia in cadrul Salonului de la Geneva prin intermediul acestui model.

LaFerrari beneficiaza de o caroserie din fibra de carbon care reuseste sa sporeasca performanta totala a masinii. In plus, aerul sau agresiv reuseste sa capteze privirile instantaneu.

Modelul este in stare sa produca 949 cai putere, accelerand de la 0 la 100 km/h sub 3 secunde. Viteza maxima va trece de pragul de 350 km/h. Abia asteptam sa vedem o serie de teste pentru a avea datele exacte.

In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2954 :: 19.74MB