No SSO cookie

Geneva 2013: Dacia Duster Adventure

voteaza
(5/ 1)
Geneva 2013: Dacia Duster Adventure
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Dacia isi completeaza oferta si prezinta Seria Limitata Duster Aventure, un 4X4 cu personalitate.

 
 

Cu designul sau dinamic si robust, Duster a cucerit deja publicul aflat in cautarea unui SUV solid si seducator. Seria Limitata Duster Aventure merge mai departe pe tendinta outdoor, care va atrage soferii dornici de mai multa aventura.

Aceasta Serie Limitata adopta un look robust si original. Echipat cu o rampa de proiectoare, cu un sistem de navigatie Garmin si cu covorase de cauciuc, Duster Aventure ii va atrage pe soferii dornici de escapade in natura.
Stickerele specifice de mari dimensiuni, al caror model este reprodus si pe tapiteria interioara adauga un plus de personalitate noii serii limitate. Duster Aventure este disponibil in doua nuante - Blanc Glacier si Noir Nacré.
Aceasta versiune pastreaza toate atributele care au contribuit la succesul modelului Duster - stil, spatiu interior, prestatii specifice unui veritabil 4x4 – adaugandu-i un plus de caracter, in conditiile unui pret accesibil.
Seria Limitata Dacia Duster Aventure va fi comercializata in 16 tari incepand din aprilie 2013.


La exterior cu elemente de design outdoor
Noua serie limitata Duster Aventure adauga elemente de outdoor care fac diferenta, creand un look absolut original: rampa de proiectoare, scuturi de protectie fata si spate, masca neagra pentru faruri, sageti de culoare rosie care semnalizeaza inelele de remorcare si zonele de pozitionare a cricului, aparatoare de noroi pe care este marcat Duster.
Stripping-urile exterioare dau un plus de personalitate vehiculului si amintesc de competitiile auto in cadrul carora Duster s-a remarcat.

Pornind de la versiunea Ambiance, aceasta serie limitata este disponibila in 2 nuante, Blanc Glacier si Noir Nacré.

Calandrul este de un negru stralucitor, la fel carcasele oglinzilor retrovizoare si jantele de otel de 16 inch. Geamurile fumurii confera sobrietate si protectie impotriva razelor U.V, orbirii, caldurii…

Interior
Spatiul interior si confortul care au contribuit la succesul Duster se regasesc si la seria limitata. Cusaturile de pe tapiterie sunt albe, iar pe scaune sunt motive de tip busola cu inscriptia Duster. Consola centrala, de un negru stralucitor, se asorteaza cu designul exterior iar conturul aeratoarelor, centrul volanului si manerele portierelor – toate pe alb, reamintesc nuantele acestei serii limitate.

Prestatii outdoor
Seria limitata Duster Aventure este disponibila in versiunile 4x2 si 4x4. Modelul este echipat cu GPS Garmin semi-integrat in tabloul de bord. Acest GPS mobil este dotat cu hartile rutiere a 45 de tari europene.

Duster Aventure este echipat cu faruri de ceata si o rampa de proiectoare detasabila pe pavilion care ofera un plus de vizibilitate in orice circumstanta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3876 :: 22.18MB