No SSO cookie

General Motors se cearta cu Wolkswagen

voteaza
(0/ 0)
General Motors se cearta cu Wolkswagen
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

General Motors a luat atitudine fata de declaratiile presedintelui Volkswagen, referitoare la Opel.

 
 

CEO Volkswagen, Martin Winterkorn, a starnit o adevarata furtuna la General Motors. Producatorul american a dat un raspuns oficial declaratiilor dispretuitoare facute de Winterkorn asupra asediatului brand european Opel.


Aparent, Winterkom a dat un interviu publicatiei germane Frankfurter Allgemeine Zeitung, in care a expus perceptia-i proprie asupra viitorului Opel. Declaratiile lui Winterkom n-au facut decat sa alimenteze speculatile potrivt carora Opel s-ar afla pe marginea prapastiei, iar vanzarea companiei se intrevede la orizont.


Oficialii GM au raspuns ca VW este pur si simplu nervos din cauza lansarii modelului Ampera in Europa si ca se incearca sabotarea revenirii marcii Opel.
In continuare purtatorul de cuvant GM a adaugat ca Ampera se bucura de o atat de mare popularitate, incat compania se confrunta cu problema gasirii de solutii si noi modele pentru a acoperi cererea. In continuare, Declaratia subliniaza faptul ca Opel este o parte importanta a General Motors si ca brandul german nu va pleca niciunde, cel putin nu intr-un viitor apropiat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2278 :: 22.11MB