No SSO cookie

General Motors pompează 49 milioane dolari în uzina Bedford

voteaza
(0/ 0)
General Motors pompează 49 milioane dolari în uzina Bedford
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bedford primeşte 49 milioane dolari, parte din programul de dezvoltare General Motors in Sua. Europa în standby?

 
 

Compania General Motors şi-a anunţat intenţia de a investi  49 milioane dolari în fabrica proprie, Bedford, din Indiana. Banii vor merge către achiziţionarea de scule şi echipament necesar construcţiei unei transmisii automate cu opt trepte de viteză, dar şi pentru a dezvolta o nouă linie de motoare de cilindree redusă.

 

General Motors n-a anunţat încă data exactă când ne vom putea bucura de noua cutie de viteze, însă există confirmarea programului de producţie al motoareor, care vor avea între 1.0 şi 1.5 litri, în patru cilindri. Deşi nu s-a specificat, puteţi paria pe existenţa supraalimentării  la aria de motoare mici.

 

Investiţia este o parte a planului total de investiţii, care se cifrează în jurul a 2 miliarde dolari şi care este în plină desfăşurare, cu fonduri direcţionate deja către liniile de asamblare din Bowling Green, Arlington, Toledo, Bay City, Flint, Lansing şi Warren.

 

Finanţarea fabricii Bedford va crea totdată 91 de locuri de muncă stabile şi deşi exprimarea este abil realizată, se poate subînţelege din comunicatuil de  presă remis de General Motors că doar 91 de salariaţi vor rămâne pe loc, dintr-un total de 405.

Despre extinderea sau existenţa operaţiunilor General  Motors din Europa nu se suflă încă niciun cuvânt.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2134 :: 20.98MB