No SSO cookie

Geely vrea fabrica Volvo in China

voteaza
(0/ 0)
Geely vrea fabrica Volvo in China
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Geely considera ca principala piata de desfacere pentru Volvo ar trebui sa fie China.

 
 

Li Shufu, presedintele consiliului de administratie Geely, a declarat dupa semnarea acordului de preluare a marcii Volvo de la Ford: “Un tigru apartine padurii. Locul sau este in salbaticie si nu la Zoo. Noi trebuie sa eliberam acest tigru”.


Boss-ul chinez facea o referire ironica la Volvo si situatia sa de dependenta fata de piata Europeana si nord-americana. Geely vrea sa rezolve aceasta problema prin construirea unei fabrici in China, la Beijing, unde ar urma sa se produca 300.000 unitati pe an. Volvo isi desfasoara activitatea in fabricile din Suedia si Belgia.
 

Li Shufu considera ca piata chineza este o oportunitate pentru Volvo, este un prilej ca tigrul sa fie eliberat. Geely a cumparat Volvo de la Ford pentru suma de 1,8 miliarde de dolari.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1539 :: 17.78MB