No SSO cookie

GALERIE FOTO: Noul Volkswagen Tiguan prezentat in detaliu

voteaza
(0/ 0)
GALERIE FOTO: Noul Volkswagen Tiguan prezentat in detaliu
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Volkswagen a lansat o noua serie de imagini si informatii oficiale cu privire la noul Tiguan facelift. Noul model a primit o serie de modificari exterioare si noi propulsoare. Modelul Tiguan facelift va debuta oficial in cadrul Salonului de la Geneva.

 
 
Noul Tiguan facelift a primit o serie de modificari estetice pentru a se conforma designului implementat pe celelalte modele Volkswagen. Acesta a primit noi blocuri optice cu lumini LED, o grila frontala noua, o noua bara spate si noi stopuri. Germanii au declarat ca modificarile continua si in compartimentul motor.

Modelul Tiguan facelift va fi disponibil cu trei propulsoare noi, dar singurul confirmat oficial este cel de 2.0 TSi, propulsor capabil sa dezvolte 210 CP. Volkswagen a declarat ca va oferi patru propulsoare pe benzina cu o putere curprinsa intre 122-210 CP si trei propulsoare diesel. Cele din urma dezvolta o putere cuprinsa intre 110-170 CP.

In ceea ce priveste dotarile optionale, noul Tiguan va primi un sistem care detecteaza oboseala soferului, sistemul Dynamic Light Beam Assist si Lane Assist. Noul Volkswagen Tiguan facelift va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.5527 :: 20.47MB