No SSO cookie

GALERIE FOTO: Noul Toyota RAV4 EV prezentat in detaliu

voteaza
(0/ 0)
GALERIE FOTO: Noul Toyota RAV4 EV prezentat in detaliu
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Toyota a lansat o serie noua de imagini si informatii legate de noul RAV4 EV, noul SUV electric realizat de catre niponi si Tesla Motors. Cea de-a doua generatie a modelului RAV4 EV se afla momentan in testele finale, acestea se vor incheia pana la sfarsitul anului 2011.

 
 
Modelul RAV4 EV se afla la cea de-a doua generatie, primul model a fost lansat in 1997 si a fost disponibil pentru o perioada de sase ani. Toyota a declarat ca noul model va fi lansat oficial in 2012. Tesla are rolul de a dota CUV-ul cu sistemul electric, bateriile si motorul electric necesar, in timp ce Toyota lucreaza la imbunatatirea design-ului si a manevrabilitatii.

Aceste prototipuri sunt rezultatul parteneriatului stabilit in luna mai intre Toyota si Tesla. O parte din parteneriat a constat in cumpararea fabricii NUMMI din Fremont, fabrica unde va fi produs noul Model S. Modelul RAV4 EV are momentan o autonomie de aproximativ 150 km, dair inginerii au declarat ca doresc sa o imbunatateasca.

Akio Toyoda a declarat ca unul dintre motivele acestei colaborari este faptul ca doreste sa invete din spiritul competitiv si aventuros caracteristic celor de la Tesla. Acesta reaminteste faptul ca la inceput si Toyota a fost o companiei aventuroasa, iar aceasta colaborare ar putea readuce dinamismul in compania japoneza.

Andrei Monenciu 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.4469 :: 22.18MB