No SSO cookie

GALERIE FOTO: Noul Mercedes CL63 si CL65 AMG

voteaza
(0/ 0)
GALERIE FOTO: Noul Mercedes CL63 si CL65 AMG
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mercedes a lansat o serie de imagini in care prezinta noile modele CL63 AMG si CL65 AMG in detaliu.

 
 
Mercedes nu a folosit aceasi reteta ca si pentru E Klasse. Initial se credea ca noul CL va fi o versiune coupe a noului S Klasse, asa cum s-a intamplat in cazul noului E Klasse coupe care a inlocuit modelul CLK. Se pare ca pana la urma Mercedes a optat pentru un facelift usor.

Dupa ce Mercedes a prezentat noul CL facelift, a venit randul ca si modelele de performanta CL63 AMG si CL65 AMG sa primeasca un facelift. Noul Mercedes CL63 AMG este dotat cu noul propulsor V8 bi-turbo de 5.5 litri capabil sa dezvolte 544 CP si cuplu de 800 Nm.

Propulsorul V12 bi-turbo de 6.0 litri a modelul CL65 AMG a fost de asemenea imbunatatit, puterea maxima dezvoltata fiind ridicata la 630 CP, iar cuplul la 1000 Nm. Cele doua modele se diferentiaza prin marimea jantelor si forma sistemului de evacuare. Modelul CL63 AMG este dotat cu jante de 19" si sistem de evacuare patrat, in timp ce modelul CL65 AMg este dotat cu jante de 20" si sistem de evacuare oval.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (1)

scris de Anonim

O masina superba, de clasa nobila, iar cu aceste motoare este precum este zicala aceea: lup in haine de oaie. O bestie imblanzita si usor controlabila.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.7599 :: 22.14MB