No SSO cookie

GALERIE FOTO: Noi imagini cu modelul Bentley Continental Supersports Cabrio

voteaza
(0/ 0)
GALERIE FOTO: Noi imagini cu modelul Bentley Continental Supersports Cabrio
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Bentley a lansat o serie noua de imagini ale celui mai puternic Bentley din istorie.

 
 
Continental Supersports Convertible ca fiind cel mai rapid model cabrio cu patru locuri din lume. Noul model beneficiaza de un propulsor W12,  propulsor care dezvolta 630 de cai putere si un cuplu maxim de 800 Nm. Motorul este cuplat la o transmisie ZF. Bentley Continental Supersports Cabrio este un modeel cu tractiune integrala care se poata lauda cu un sprint de 3,9 secunde de la 0 la 100 km/h si un sprint de 9,5 secunde de la 0 la 160 km/h.

Acesta a fost prezentat pentru prima oara la Salonul Auto de la Geneva din aceasta primavara. Bentley a declarat ca modelul Supersports Cabrio este cel mai rapid cabrio cu patru locuri din lume, dar si cel mai rapid si sportiv Bentley din istoria companiei. Modelul Cabrio este echipat cu suspensie si directie imbunatita.

Printre dotari mai amintim si franele ceramice din fibra de carbon, sistemul ESP si jantele din aliaj de 20 inch. La interior Bentley a renuntat la insertiile de lemn, acestea fiind inlocuite cu carbon. Scaunele masive au fost inlocuite cu scaune sportive imbracate in piele.

Puterea acestui model a fost demonstrata si de catre cei de la Top Gear in primul episod din noul sezon.

Andrei Monenciu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.8733 :: 17.81MB