No SSO cookie

Gala Ford 2003 aduce, în România, noul model StreetKa

voteaza
(0/ 0)
Gala Ford 2003 aduce, în România, noul model StreetKa
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Gala Ford 2003, ediţia aniversară a 100 de ani de la înfiinţarea companiei americane, a luat startul în ediţia românească, miercuri, 7 mai, având în premieră noul model StreetKa şi Focus ST170, informează un comunicat al companiei.

 
 
[poza1s]StreetKa este primul roadster de clasă mini construit de Ford, care marchează în premieră, colaborarea dintre constructorul american şi designer-ul Pininfarina şi producţia de automobile Ford în Italia.
StreetKa este un exerciţiu de stil şi putere, graţie unui interior simplu, dar elegant, ce aminteşte de vechile modele sport ale anilor ’40 – ’50, care însă a primit amprenta modernă. Motorul este un nou V-8 de tip Duratec de 1,6 litri care are 95 CP.
[poza2d]Alături de StreetKa şi Focus ST170, varianta sport a modelului de serie, Ford va pune la dispoziţie şi ultimele vehicule, de curând lansate pe piaţa românească, precum Fusion şi Transit Connect.
Aflată la a treia ediţie consecutivă, Gala Ford a pornit deja din Bucureşti, pentru a se opri în 12 din principalele oraşe ale ţării, unde specialiştii Ford vor prezenta cele 18 maşini din care este formată caravana.
[poza3s]Fiecare expoziţie se va deschide cu o conferinţă de presă, va continua cu reprize de drive-test şi se va încheia cu un concert live al formaţiilor Directia 5, Voltaj, Talisman şi Sfinx Experience. Traseul va avea 3.500 km, pe durata a 60 de zile. Fusion este primul autovehicul de la Ford proiectat pentru cuplurile tinere moderne cu mentalitate urbană. Modelul este imbinarea optimă între un autovehicul de teren, un monovolum şi un model Ford de clasa mică. [poza4d]Vizitatorii expoziţiei vor putea vedea, în cadrul evenimentului organizat de Ford, unul dintre cele mai vechi modele Ford din Romania – Ford model A, din 1928, şi vor putea conduce toate modelele disponibile.
Alături de cele deja prezentate, vor mai fi disponibile Fiesta, ediţia limitată Mondeo Business şi premiera naţională a versiunii ST (Sport Technologies), de 220 cai putere. Clasa business va fi reprezentată de modelul Galaxy. [poza5s] Cel mai nou membru al familiei Transit, câştigător al titlului “International Van of the Year 2003”, Ford Transit Connect va fi de asemenea disponibil în cadrul Galei, alături de “fratele mai mare”, Transit, prezent în versiunile Transit Van, şasiu şi Bus cu 15 + 1 locuri.
Traseul Galei Ford este următorul:
0 Bucureşti 7 mai - plecare 1 Iaşi 08 - 12 mai 2 Braşov 13 - 17 mai 3 Baia Mare 18 - 22 mai 4 Satu Mare 23 - 27 mai 5 Oradea 28 mai - 1 iunie 6 Cluj 2 - 6 iunie 7 Arad 7 - 10 iunie 8 Timişoara 11 - 15 iunie 9 Bucureşti 15 - 21 iunie 10 Ploieşti 22 - 26 iunie 11 Craiova 27 iunie - 1 iulie 12 Constanţa 02 - 06 iulie 0 Bucureşti 6 iulie - sosire

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1813 :: 17.77MB