No SSO cookie

Freelander a primit o noua înfatisare

voteaza
(0/ 0)
Freelander a primit o noua înfatisare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul Land Rover Freelander, în versiunea sa restilizată pentru 2004, urmează să apară în showroom-uri în luna noiembrie a acestui an, alăturându-se astfel familiei din care mai fac parte noile versiuni, deja lansate, ale Range Rover şi Discovery, informează Auto Express.

 
 
[poza1s]Ultima variantă Freelander, model cu cele mai bune vânzări în segmentul SUV pe piaţa britanică, aduce o serie de schimbări care să-l ajute să facă faţă concurenţei strânse a rivalilor. Modelul a primit o nouă faţă, spate modificat şi un interior complet nou. Cu toate acestea, restilizarea Freelander nu are numai rol cosmetic, ci şi unul de dezvoltare a calităţilor şi posibilităţilor vehiculului. Astfel, vizibilitatea acestuia s-a mărit cu 70%, prim mărirea intensităţii farurilor, şi în plus modelul a prmit un plus de sportivitate graţie unei noi game de motorizări. [poza2s]Clienţii au în continuare posibilitatea de a opta pentru variantele de 1.8 şi 2.5 litri V6 K-Series, împrumutate de la Rover, alături de noua propulsie BMW de 2.0 litri Td4 diesel. Există însă şi câteva controverse asupra noului Land Rover Freelander. Versiunea prezentată de companie este din gama Sport, care are în dotare standard anvelope de 18 inci, în timp ce suspensia este mai coborâtă cu 30 de milimetri faţă de modelul de bază. Despre această variantă, directorul de design de la Land Rover, Richard Woolley, spune că oamenii în general, aşteaptă mult de la o maşină din categoria SUV, precum dinamicitate, utilitate, forţă şi sportivitate, şi nu în ultimul rând confort. Freelander Sport este, în continuare, în ciuda unei pierderi de greutate, un off road capabil să concureze cu oricare model din categoria sa. [poza3s]În plus, şi varianta de şosea a modelului, beneficiază de toate atuurile prezente la Sport. Interiorul, care la varianta anterioară nu era cel mai puternic argument, a fost refăcut, împrumutând câteva trăsături de la fratele său mai mare, Range Rover. Mai mult, întrucât schimbătorul de viteze al vechiului Freelander nu era tocmai comod de folosit, a fost schimbat. Pentru cei care însă aşteaptă o versiune complet nouă a modelului Freelander, e bine de ştiut că aceasta îşi va face apariţia abia târziu, către sfârşitul anului 2005.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1817 :: 17.76MB