No SSO cookie

Frankfurt preview: "marea noutate" Alfa Romeo 4C

voteaza
(0/ 0)
Frankfurt preview:
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Din ciclul noutati cu picatura, iata ultima veste despre Alfa Romeo 4C.

 
 

Dupa ce v-am anuntat ca Alfa Romeo are de gand sa vina la Frankfurt 2011 cu o versiune imbunatatita a modelului sport 4C, care va avea "un nou look exclusivist", am aflat ulterior ca acest "look exclusivist" va fi o combinatie de gri/argintiu a coupeului cu tractiune spate pe care am avut ocazia sa-l vedem intr-un rosu spalacit la Salonul de la Geneva, din aceasta primavara. Atat, nici mai mult, nici mai putin: un gri/argintiu!


Alfa Romeo a anuntat ca modelul 4C va intra in productia de serie undeva in prima jumatate a anului 2012, iar vanzarile pe piata europeana vor debuta inainte de sosirea verii. Sergio Marchionne, CEO Fiat si Chrysler Group a declarat ca isi doreste ca 4C sa ajunga si pe piata americana, inainte de finele anului viitor.

Pe de alta parte, intreaga lume crede ca versiunea pentru productie a modelului Alfa Romeo 4C va pastra motorizare prezentata pe concept-car, acel 1,75 l turbo, in patru cilindri, care transmite 200 CP catre puntea spate prin intermediul transmisiei automate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3024 :: 17.79MB