No SSO cookie

Frankfurt preview: Audi S6, S7 si S8

voteaza
(0/ 0)
Frankfurt preview: Audi S6, S7 si S8
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi a dat publicitatii primele detalii ale noii linii S, inaintea debutului de la Frankfurt 2011.

 
 

Cand Audi lanseaza un nou model S, se cam face liniste in sat. Insa ce se va intampla cand Audi da drumul unei intregi flotile de modele S? Pentru ca asta se intampla acum, cand Audi si-a dat publicitatii intentiile pentru Frankfurt 2011.
Audi va prezenta la salonul de pe terenul propriu, adica cel de la Frankfurt, noile S6 (atat sedan cat si avant), S7 si S8. Si toate arata senzational!

In varful piramidei se afla, asa cum era si normal, noua limizuna sport S8, care este dotata cu noul motor twin-turbo de 4.0 litri, V8, pe care Audi l-a conceput pentru Bentley. Acesta transmite miscarea catre toate cele patru roti, printr-o transmisie DSG cu sapte viteze. Cei 512 CP si 650 Nm ii asigura limuzinei un sprint de 4,2 secunde de la 0 la 100 km/h si o viteza maxima, limitata electronic, de 250 km/h.

S6 si S7 primesc o varianta aceluiasi motor V8 turbo, redus insa la numai 420 CP si 550 Nm, care asigura o accelerare de 4,8, respectiv 4,9 secunde, pentru 0-100 km/h. Sistemele de dezactivare a cilindrilor si cel activ de reducere a zgomotului, fac parte din pachetul de bunatati inclus in oferta modelelor S.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2780 :: 20.28MB