No SSO cookie

TT Illustrated: fotografii cu noul Audi TT în România

voteaza
(0/ 0)
TT Illustrated: fotografii cu noul Audi TT în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Se pare că în utlimii ani cei de la Audi s-au concentrat destul de mult pe revistele proprii în care îşi prezintă pe larg noile automobile lansate

 
 

Astfel a apărut zilele trecute publicaţia tipărită, redactată în limba engleză şi denumită „TT Illustrated”, care prezintă în toate cele 69 de pagini foarte multe detalii ale celei de-a treia generaţie a modelului Audi TT şi TTS, lansată de curând.

Caracteristica principală a noii apariţii media este faptul că foarte multe fotografii au fost realizate în România. Transfăgărăşanul şi câteva dintre oraşele importante din Transilvania au fost gazda noului Audi TT pentru realizarea acestor fotografii.

În revistă se găseşte un mix captivant de poveşti din spatele TT, în care acesta este punctul central, alături de prezentarea interiorului şi exteriorului şi condusul de performanţă alături de şoferul Rahel Frey.

Pentru că revista nu va fi disponibilă în România, mai jos puteţi găsi varianta PDF a acesteia, însoţită de numeroasele fotografii realizate în ţara noastră, la rezoluţie foarte bună, în partea de sus a articolului.

 

Via: Fourtitude.com

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4156 :: 17.83MB