No SSO cookie

Ford va inchide marca Mercury

voteaza
(0/ 0)
Ford va inchide marca Mercury
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marca americana de lux Mercury, detinuta de Ford, ar putea fi inchisa pentru ca nu este profitabila.

 
 

Mercury, divizia de lux de la Ford, va avea aceeasi soarta ca si Pontiac sau Saturn de la GM, conform agentiei Bloomberg. Membri conducerii executive de la Ford se vor consulta cu consiliul de administratie in ceea ce priveste viitorul Mercury.


Deocamdata, Ford sustine oficial ca planurile pentru Mercury nu s-au schimbat. Bill Ford, nepotul fondatorului Henry Ford si detinatorul a 40% din actiunile cu drept de vot, nu a dorit sa comenteze situatia.


Bill Ford, seful consiliului de administratie, este facut responsabil pentru planul de lichiadre a marcii Mercury, fondata in 1939 de Edsel Ford. In aceste conditii, Ford ar urma sa ramana cu o singura marca premium: Lincoln.


Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1637 :: 22.17MB