No SSO cookie

Ford uimeste audienta la Salonul auto de la Detroit

voteaza
(0/ 0)
Ford uimeste audienta la Salonul auto de la Detroit
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford expune, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit - North American International Auto Show (NAIAS), peste 15 noi modele, prototipuri si concepte de automobile, fiind, poate, cea mai bine reprezentata companie la aceasta manifestare.

 
 
Principalele modele prezentate se remarca prin stil, putere si eleganta, ultima generatie Ford fiind pe deplin adaptata noului val american care se remarca prin lux si performanta. Atentia presei s-a indreptat in general asupra modelelor care au facut "cariera" de-a lungul timpului, precum si asupra noilor aparitii, modele care, probabil, la rindul lor, vor incinta mai multe generatii de clienti.
[poza1s]La aproape 40 de ani dupa ce Ford Mustang stimula imaginatia publicului, legenda masinilor americane ce poarta poneiul drept simbol se pregateste sa faca inca o surpriza entuziastilor. Ford Mustang GT Coupe si conceptele decapotabile sint acum mai contemporane ca niciodata si poarta esenta a aproape patru decenii de mostenire Mustang. Conceptele Mustang GT, un Coupe cu doua locuri si un model decapotabil, indica directia pe care o vor urma urmatoarele generatii de Mustang.
[poza2d]Conceptul Ford 427 este un sedan modern, cu un design american 100%, inspirat din exuberanta modelelor anilor '60, dotat cu un motor foarte puternic. Modelul redefineste posibilitatile de utilizare in genul "masina de familie" americana, in timp ce traseaza o potentiala directie de urmat pentru viitor.
Animat de un motor modular V10 de ultima ora, similar cu faimosul model '427' al anilor ‘60, conceptul Ford 427 are o caroserie puternica, iar in interior este dotat cu materiale de cea mai buna calitate.
[poza3s]Noul 2004 F-150 creeaza o impresie de indrazneala si de duritate, continuind traditia liderului american. Impresia de rezistenta este si mai puternica atunci cind portierele sint deschise pentru a descoperi interiorul revolutionar, rafinat, confortabil si foarte spatios pentru un pickup. Aceasta combinatie de putere “Tough Truck” si rafinament creeaza noi standarde in industrie.
Principalele puncte forte ale noului 2004 F-150 sint duritate crescuta - caroseria are o rezistenta la torsionare de 9 ori mai mare decit cea a modelului predecesor, spatiul mai generos in cabina, puterea crescuta - o propulsie de 300 CP capabila sa fie produsa de noul motor Ford de 5,4 litri, 3 supape, Triton V8, cu imbunatatiri ale cuplului maxim la viteza redusa, o eficienta crescuta a consumului de combustibil si un stil care imprima putere si siguranta.
[poza4d]Avind la baza mostenirea lasata de Model T, Model U initiaza cel de-al doilea secol de inovatie Ford, aratind o tendinta de schimbare nu numai pentru modul in care o masina poate satisface nevoile utilizatorilor, ci si pentru modul in care a fost construita. Modelul U de la Ford este creat sa ofere cite ceva pentru fiecare, dar in termenii secolului al 21-lea. Acesta este un mod prin care Ford Motor Company isi exprima viziunea asupra mijloacelor de transport viitoare, raspunzind in acelasi timp si nevoilor societatii.
Model U este creat sa fie util pentru oricine si sa protejeze mediul inconjurator. A fost gindit pentru productia de masa, dar beneficiaza de nenumarate posibilitati de a fi personalizat. Model U are un interior care poate fi reconfigurat si ofera tehnologii avansate pentru siguranta si ambianta placuta.
[poza5s]Conceptul Ford Freestyle FX este primul vehicul din lume construit pentru a servi unui scop anume si care se poate transforma dupa necesitatile stilului de viata ale posesorilor si dupa tipul solicitarilor de transport. Freestyle FX este un vehicul ce depaseste orice limita a clasificarilor pe clase. Este destinat persoanelor cu un stil de viata activ si isi va face debutul in 2004.
Cu un motor Duratec V6 de 3,0 litri, Freestyle FX este un vehicul cu tractiune integrala si include trei rinduri de scaune, care permit acomodarea a pina la 7 pasageri. La o simpla apasare pe buton, haionul se deplaseaza, transformind masina dintr-un sportwagon cu spatiu pentru sapte pasageri intr-un SUV cu cinci locuri, capabil sa transporte marfa. Astfel, volumul conceptului Freestyle FX este variabil.
[poza6d]Mercury Messenger este un model sport coupe de mare performanta, care reprezinta prima expresie a noului design Mercury DNA. Un coupe cu un aspect distins, “tehnic”, Messenger are carisma si o atitudine indrazneata. Cu un motor V-12 sub un unghi de 60 de grade cu 4 supape pe cilindru, cu 460 CP si tractiune spate, Messenger este o masina sport clasica ale carei proportii rezulta direct din arhitectura sa.
Designul a fost inspirat din istoria Mercury Messenger si arata tendinta pe care o va avea autovehiculul in viitor. Chiar daca acum este masina visurilor oricarui pasionat de autovehicule, ceea ce prezinta Ford Motor Company la NAIAS este esenta a ceea ce va deveni Mercury.
[poza7s]Lincoln Navicross este o inovatie, care incorporeaza paradigmele unui sport coupe si ale unui SUV. Proiectat sa socheze vizual, sa fie foarte dinamic si incredibil de practic, Navicross creeaza o nisa complet noua, fara nume inca. Navicross prezinta de asemenea si caracteristicile de confort opulent, atragator, ale marcii si este urmatoarea tendinta a design-ului Lincoln. Navicross nu a fost proiectat nici ca un sport coupe, nici ca un sport sedan si nici ca un SUV. Cu toate acestea, serveste tuturor acestor trei scopuri.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de Anonim

Ciudat sa prezentati articole despre Salonul Auto de la Detroit (USA), dar sa nu aveti niciun jurnalist, trimis special, la acel saoon auto, care sa scrie despre ceea ce a vazut acolo, pe viu. Poate ca de aceea nici nu este semnat acest articol, este o un rezumat dezonorant al multor articole de calitate ce exista pe net? Oricum, aceast site devine, din ce in ce mai mult, pe zi ce trece, un fel de Radio Erevan, locul unde se reproduceau tot felul de stiri, la mana a doua si trucate.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1278 :: 17.77MB