No SSO cookie

Ford Transit a mai adjudecat sapte premii

voteaza
(0/ 0)
Ford Transit a mai adjudecat sapte premii
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Juriul cunoscutei reviste "What Van?", a decis să premieze şi în acest an familia Ford Transit şi Transit Connect, oferindu-i şapte titluri de mare importanţa in Europa, modelul Transit Connect câştigând premiul "Best Light Van" împreună cu distincţia supremă în evaluarea siguranţei - "Security Award". De asemenea, Transit Connect a fost premiat şi cu "Eco Van Award".

 
 
[poza1s]Transit a câştigat titlurile Best Large Panel Van, Minibus Award, şi pe cele din domeniul Siguranţei , si al Securităţii . "Aceste premii sunt importante pentru noi. Luăm foarte în serios faptul că suntem lideri de piaţă şi ne străduim în permanenţă nu numai să ne păstram aceasta poziţie, ci şi să îmbunătăţim calităţile şi fiabilitatea autovehiculelor noastre. Transit şi Transit Connect reprezintă pentru noi un mare succes. Dintotdeauna am dorit sa oferim clientilor nostri produse moderne, care sa răspunda optim necesităţilor din oricare mediu comercial. Nu este suficient să oferi un autovehicul comercial cu un design plăcut. Oamenii de afaceri ai zilelor noastre aşteaptă să le oferim costuri reduse de intreţinere, combinate cu siguranţă si securitate", a spus Gary Whittam, director pentru autovehiculele comerciale la Ford Anglia. [poza2s]La începutul acestui an, Ford a anunţat că toate modelele Transit van vor fi echipate cu ABS în dotare standard. Spre deosebire de multe alte autovehicule comerciale, airbag-ul pentru şofer a fost în dotare standard la Transit încă din anul 2000, iar la toate modelele Transit Connect a fost disponibil chiar de la lansare. "Aceste premii ne recunosc public poziţia de lider şi ne confirmă că sistemele de siguranţă disponibile atât pe Transit, cât şi pe Transit Connect sunt tot ce poţi obţine mai bun în domeniul auto," a completat Gary Whittam. What Van? este cel mai mare şi mai important ghid de autovehicule comerciale din Anglia. Tirajul este de 20,000 de copii pe lună, iar informaţiile prezentate în revistă sunt considerate drept referinţă în luarea deciziilor de achiziţionare a autovehiculelor comerciale şi a flotelor. Publicaţia What Van? este una dintre puţinele reviste care se vând la standurile de ziare. [poza3s]In fiecare an, revista What Van? evalueaza «cele mai bune autovehicule comerciale de pe piata» («the best from the rest») şi le prezintă sub forma unui clasament. Premiile oferite reprezinta un important punct de referinţă pentru piaţa din Anglia. Câştigătorii fiecărei categorii sunt desemnaţi după şedinte riguroase de testare de către redactorii What Van? Editorii What Van? testează fiecare autovehicul comercial de pe piaţ engleză după criterii de manevrabilitate, confort, performanţă, rafinament, siguranţă, sarcină utila, economie şi valoarea oferită pentru bani. Premiile sunt împărţite în 13 categorii, iar dintre toate este ales "Van of the Year". Anul trecut, marele titlu "Van of the Year" a fost oferit de What Van? modelului Transit Connect cu doar cateva saptamani inainte ca membrii juriului concursului International Van of the Year sa desemneze aceluiaşi autovehicul titlul "International Van of the Year 2003".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1339 :: 17.77MB