No SSO cookie

Ford sustine amendarea soferilor care vorbesc la telefoanele mobile in timp ce conduc

voteaza
(0/ 0)
Ford sustine amendarea soferilor care vorbesc la telefoanele mobile in timp ce conduc
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford este prima companie auto americana care se alatura eforturilor guvernamentale de a stopa vorbitul la telefonul mobil in timpul condusului.

 
 

SUA se afla in pragul unui proiect care sa fie aplicat la scara nationala, privind interzicerea totala a folosirii telefoanelor mobile in timpul condusului, iar Ford este prima companie auto care s-a alaturat fatis acestui proiect de lege. Potrivit publicatiei The Detroit Free Press, vicepresedintele Ford insarcinat cu afacerile guvernamentale, Pete Lawson, a declarat ca proiectul "reprezinta o abordare practica si de bun simt intr-o problema nationala."


Declaratiile si pozitia companiei Ford au sens, avand in vedere ca producatorul american si-a extins tehnologiile hands-free asupra intregii sale oferte auto. In completarea sistemului SYNC, care se gaseste pe fiecare model Ford, americanii au dezvoltat sistemul de infotainment MyFord Touch, la care Ford lucreaza din greu, pentru a-l face si mai usor de folosit.


The Detroit Free Press mai adauga ca si ceilalti mari constructori americani, General Motors si Chrysler, trebuie sa-si spuna cuvantul in aceasta privinta, a interzicerii si pedepsirii totale a folosirii telefonului mobil, fara hands-free. In orice caz, ambii producatori au sprijinit pana acum eforturile precedente in vederea reducerii cazurilor de folosire a telefonului fara dispozitive de tipul "maini-libere" in timpul condusului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2579 :: 17.78MB