No SSO cookie

Ford si-a majorat vinzarile in Romania

voteaza
(0/ 0)
Ford si-a majorat vinzarile in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vinzarile Ford pe piata romaneasca au fost de 2.220 de unitati, in cursul anului trecut, depasind estimarile initiale cu peste 400 de unitati, in vreme ce cresterea fata de anul 2001 este de 919 de unitati, informeaza un comunicat al companiei Romcar, distribuitor general Ford pentru Romania.

 
 
[poza1s]Cele mai cautate modele au fost Ford Focus, cu 875 de unitati livrate, Ford Transit, care a inregistrat o vinzare de 772 bucati, Ford Mondeo - 420 unitati si Ford Fiesta - 138 de unitati.
Depasirea cu 40% a previziunilor de la inceputul anului 2002, cind Romcar estimase vinzari de circa 1.500 de masini, s-a datorat, in principal, unei foarte bune cereri a modelelor Focus si Transit.
Livrarile pentru aceste modele au crescut substantial in a doua parte a anului trecut.
[poza2d]Ponderea modelelor cu motorizare diesel in totalul vinzarilor Ford a fost egala cu cea a modelelor pe benzina, chiar daca pentru anumite modele, cum ar fi, spre exemplu Ford Transit, cererea a fost in intregime pentru motoare diesel.
Tendinta pe plan national este cresterea vinzarilor pentru autovehiculele echipate cu motoare diesel.
Pe plan mondial, ponderea acestora depaseste 45% din totalul vinzarilor.
[poza3s]Intre noutatile Ford ale acestui an semnalam lansarea pe piata romaneasca, la sfirsitul lunii februarie, a noului model Ford Fusion, alaturi de aducerea in primavara a noul Ford Fiesta in varianta de caroserie cu 3 usi.
De asemenea, tot in acest an va fi lansat modelul Ford Transit Connect, noul venit in clasa autovehiculelor comerciale mici.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1606 :: 22.09MB