No SSO cookie

Ford lansează noile modele de vehicule comerciale globale Transit şi Transit Connect la evenimentul "Go Further"

voteaza
(0/ 0)
Ford lansează noile modele de vehicule comerciale globale Transit şi Transit Connect la evenimentul
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford lanseaza noua generatie de vehicule comerciale Transit, dezvoltate pe platforme globale noi pentru vanzare in Europa, America de Nord si alte piete mondiale.

 
 

Rezistent, functional si profesional, noul Ford Transit ofera un nou nivel de capabilitate si versatilitate pe piata de furgonete comerciale de dimensiune medie, inlocuieste modelul Transit mai greu, de doua tone, pe pietele din Europa si din toata lumea, precum si Seria E in America de Nord.

Noul si stilatul Ford Transit Connect ofera performanta exceptionala in ceea ce priveste capacitatea de transport a incarcaturii, fiabilitatea si economia de combustibil, cu cele mai bune costuri de proprietate din aceasta clasa.

Dezvoltate in Europa in cadrul strategiei de produse globale "One Ford", modelele Ford Transit si Ford Transit Connect vor fi vandute in Europa, America de Nord si pe alte piete mondiale, cu game de produse personalizate pentru a satisface necesitatile clientilor din fiecare regiune.

"Aceste noi produse vor avea o capacitate de transport mai mare, vor fi mai rezistente, vor avea o durata de functionare mai mare si vor oferi costuri de operare mai mici - continuand traditia de 47 de ani a modelului Ford Transit", a declarat Barb Samardzich, vicepresedinte, Product Development, Ford Motor Company. "Lansarea fara precedent a doua modele noi Ford Transit va extinde suprematia mondiala Ford in segmentul vehiculelor comerciale".

Lansarea noii generatii de modele Transit si Transit Connect este un pas important in angajamentul Ford de a remodela complet intreaga sa linie de vehicule comerciale pentru Europa pana la sfarsitul anului 2013.

Utilizand cele mai moderne platforme globale, cele doua modele evidentiaza noua abordare Ford de a realiza urmatoarea generatie de vehicule comerciale lideri in aceasta clasa, pentru a satisface necesitatile clientilor de pe toate pietele mondiale.

Noua gama valorifica experienta de 50 de ani in crearea de furgonete comerciale lideri de piata si a fost dezvoltata la Centrul de Excelenta Ford pentru vehicule comerciale din Europa, utilizând resurse de dezvoltare a produselor globale.

Noul Ford Transit inlocuieste modelele Transit mai grele, de doua tone, in Europa si pe alte piete mondiale si in cele din urma va inlocui gama populara Ford Seria E in America de Nord. Rezistent, functional si profesional, noul Transit ofera noi niveluri de capabilitate si versatilitate pe piata de furgonete comerciale medii.

Oferind o gama larga de caroserii si versiuni, cu diverse distante intre axe, inaltimi ale cabinelor si noi ansamble sasiu - compartiment motor, modelul nou si imbunatatit Transit este personalizat pentru necesitatile pietelor globale majore.

Pentru Europa, o gama completa de caroserii si derivate Transit, oferind tractiune fata, tractiune spate si tractiune integrala, va fi echipata cu cele mai moderne motoare diesel de 2,2 litri Duratorq TDCi.

In America de Nord, clientii pot alege intre doua motoare pe benzina - motorul consacrat de 3,5 litri EcoBoost V6 si o unitate suplimentară V6 - sau o optiune diesel puternica, fiecare dintre acestea cu tractiune spate. Sunt disponibile mai multe inaltimi ale cabinei, inclusiv o versiune joasa unica, plus mai multe versiuni de distante intre axe si o selectie de cabine cu sasiu traditional si pentru sarcini mari. Furgonetele Transit din America de Nord vor fi fabricate in Kansas City, impreuna cu Ford F-150.

Noul si stilatul model Ford Transit Connect va atinge noi standarde pentru segmentul sub o tona in ceea ce priveste capacitatea de transport, costurile de proprietate si fiabilitatea.

Disponibil in mai multe versiuni cu distante intre axe scurte si lungi, noul Transit Connect va oferi clientilor din Europa si America de Nord cel mai flexibil si funcţional compartiment pentru marfa din acest segment, cu o gama larga de facilitati inovative pentru imbunatairea productivitatii cotidiene.

Transit Connect utilizeaza cele mai moderne tehnologii ale grupurilor motopropulsoare cu emisii scazute de CO2, oferind cea mai buna economie de combustibil pe toate pietele sale tinta. In Europa, linia de motoare va include motoare pe benzina si diesel extrem de eficiente cu dimensiuni scazute, iar piata din SUA va beneficia de o gama personalizata de grupuri motopropulsoare.

Noul model are un habitaclu stilat cu design si detalii asemanatoare celor folosite la autoturisme si ofera cele mai moderne tehnologii de interior si facilitati Ford de asistare a soferului.

Marca Ford Transit are o reputatie legendara pentru rezistenta si fiabilitate, iar noile produse globale Transit au fost dezvoltate pentru a continua aceasta traditie. Atat noul Transit cat si noul Transit Connect respecta standarde Ford ultra-stricte de testare si durabilitate pentru vehiculele comerciale, acoperind milioane de kilometri de teste intense in laboratoare, facilitati de testare si flotele clientilor. "Noile noastre produse Ford Transit vor fi extrem de eficiente", a declarat Nair. "Acestea sunt cele mai puternice, capabile si eficiente furgonete comerciale pe care le-am construit vreodata - acesta este inceputul unui nou capitol in povestea de succes Transit."

In Europa, livrarile noilor modele Transit si Transit Connect vor incepe pana la sfarsitul anului 2013. In America de Nord, comercializarea noilor modele Transit si Transit Connect este programata sa inceapa pana in al patrulea trimestru al anului 2013.

Cele doua modele globale se alatura modelului Transit Custom in cadrul noii linii de vehicule comerciale Ford dedicate Europei. Vizand piata vehiculelor comerciale de o tona, noul Transit Custom este acum la vanzare pe toate pietele europene. Nu va fi lansat in America de Nord, ci ulterior pe anumite alte piete globale.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3099 :: 22.18MB