No SSO cookie

Ford Harley-Davidson F-150 cu piele de sarpe

voteaza
(0/ 0)
Ford Harley-Davidson F-150 cu piele de sarpe
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelele Ford ce poarta insgina Harley Davidson sunt la mare cautare si anul acesta.

 
 

De cand s-au aliat  in 1999, brandul Ford si Harley-Davidson au produs 10 modele F-150, sase modele Super Duty F-250 si F-350, precum si prima camioneta Harley-Davidson F-450 in 2009, vanzand mai mult de 70.000 de unitati.

Cel mai recent model Ford ce poarta insigna Harley Davidson este F-150.
Modelul F-150 HD din acest an este oferit in culoarea Tuxedo Black sau un nou alb Platinum Tri-Coat  combinate cu o grafica facuta pe partile laterale ale caroseriei  intr-o textura de sarpe.

Jantele din aluminiu de 22-inch cu un capac in centru unic cu anvelope cu profil mic si lumini fumurii, o grila fata din sase bari din crom stralucitor completeaza aspectul exterior al modelului.

In interior, masina este vopsita negru lucios Tuxedo, in timp ce partea superioara a bordului si partea de sus a volanului sunt imbracate in piele de sarpe.

Tapiseria neagra are in partea de sus aceeasi textura de piele de sarpe si acelasi model ca pe mijlocul jantelor.
La modelul standard va exista un ecran LCD de 4,2 inch , sistem de navigatie activat vocal, camera retrovizoare, scaunele spate incalzite, iluminat ambiental, sistem de pornire cu telecomanda si multe altele.

F-150 HD este propulsat de un motor Ford de 6.2-litri V8 care livreaza 411 CP si 434 Nm de cuplu si ofera o capacitate maxima de remorcare de 3350 kg.

Preturile si disponibilitatea nu au fost inca anuntate.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3530 :: 22.17MB