No SSO cookie

Ford Focus Coupé - Studiu de Design David Cardoso

voteaza
(0/ 0)
Ford Focus Coupé - Studiu de Design David Cardoso
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Designerul independent Cardoso a proiectat noul Ford Focus Coupe.

 
 

Ford devine puternic prin ultimele generatii disponibile intr-o varietate de caroserii inclusiv cinci usi hatchback, patru usi sedan, un break si doua MPV C-Max.

Un hatchback cu trei usi este foarte aproape sa apara si am auzit vorbindu-se si despre un cabrio si posibil un model compact coupe.

Designerul independent David Cardoso, care a lucrat la mai multe proiecte cum ar fi Renault Twist, Audi Hydron concept, Cobalt coupe si Mitsubishi, a luat ultimul model de Focus si l-a transformat intr-un model compact coupe sport.

Iata ce declara Cardoso despre designul sau: ”Ford Focus coupe este un concept car cu 2+2 scaune, inspirat din noul Ford Focus. Coupe-ul are o aparenta agresivitate si accente cromate. Este mai usor decat Ford Focus si poate fi pozitionat in aceeasi clasa cu Peugeot RCZ sau Honda CR-Z”.

Iata cateva imagini cu ceea ce a realizat Cardoso.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2239 :: 17.79MB