No SSO cookie

Ford Fiesta, cel mai bine vandut model european in martie

voteaza
(0/ 0)
Ford Fiesta, cel mai bine vandut model european in martie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford Fiesta a depasit in luna martie modelul VW Golf la vanzari pe Batranul Continent.

 
 

Ford Fiesta este oficial cel mai bine vandut model la nivel european in luna martie si in primul trimestru al anului 2010, conform cifrelor publicate de catre JATO Dynamics, unul dintre cei mai importanti furnizori de statistici in domeniul auto.

 

In concordanta cu cifrele emise de catre JATO Dynamics, 68.630 unitati Ford Fiesta au fost comercializate pe decursul lunii martie, marcand o crestere a vanzarilor de 25.8% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut si indicand o diferenta de aproximativ 11.800 unitati fata de cel mai important rival, Volkswagen Golf. In primul trimestru al anului 2010, JATO a inregistrat 140.496 unitati Fiesta comercializate, cu peste 5.400 exemplare mai mult decat urmatorul model clasat.

 

Fiesta domina VW Golf, devenind lider al clasamentului prin vanzarile inregistrate in luna martie. Un rol important l-au avut piete precum Marea Britanie (+14,7%) si Italia (+87%), unde 57% din unitatile Fiesta comercializate (11.251 unitati) au fost cu motorizare GPL,” au declarat reprezentantii JATO Dynamics.

 

Ingvar Sviggum, vicepresedinte pe parte de marketing, vanzari si servicii post-vanzare Ford Europa, a mentionat: “Anul trecut a fost unul foarte bun pentru Fiesta, in ciuda conditiilor economice, iar anul in curs este unul si mai favorabil! Vanzarile Fiesta inregistrate in luna martie reprezinta cele mai inalte cifre atinse de un model Ford intr-o singura luna la nivel european.”

 

Suntem mandri de ultima generatie Ford Fiesta, iar clientii o adora,” a adaugat Sviggum. “De la debutul sau in urma cu 18 luni, peste 750.000 de exemplare au fost comercializate la nivel global. Rezultatul este unul impresionant, avand in vedere situatia economica actuala. Daca luam in considerare si lansarea modelului ce urmeaza a avea loc in America de Nord, consideram ca Fiesta va continua sa isi intareasca pozitia.”

Robert Gherghe

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1846 :: 22.11MB