No SSO cookie

Ford aniverseaza 10 ani de activitate in Romania

voteaza
(0/ 0)
Ford aniverseaza 10 ani de activitate in Romania
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Vinzarile Romcar, reprezentant general Ford in Romania, se ridica, la aniversarea a zece ani de prezenta pe piata auto, la peste 10.000 de masini, informeaza un comunicat al companiei, remis revistei Masini.

 
 
[poza1s]Activitatea Romcar a fost incununata de numeroase investitii de capital, care cumuleaza mai mult de 6 milioane de euro. Ultima dintre acestea este Service-ul Interactiv si Diagnoza, la adresa Bd. Expozitiei nr. 2, in valoare de un milion de euro.
Infiintarea Romcar a avut loc in iarna anului 1992, cind firma a inceput sa functioneze ca importator Ford in Romania, cu doar 4 persoane angajate pentru a realiza un volum de activitate care a depasit estimarile initiale. In prezent, pentru Romcar lucreaza 168 de persoane, iar reteaua de dealeri Ford este extinsa in toata tara, depasind 20. Numarul persoanelor care lucreaza pentru Ford in Romania este mai mare de 1.000 de persoane.
Anii care au urmat dupa 1992 au fost plini de provocari pentru echipa care aducea Ford in Romania, iar 4 ani mai tirziu, in 1996, Ford a devenit lider de piata. Modelele Escort si Mondeo, disponibile la vinzare in acea perioada, au reusit sa atraga cea mai mare parte a cumparatorilor de pe piata auto. 1996 a reprezentat si anul infiintarii primului service Ford in Bucuresti, la cele mai inalte standarde.
[poza2d] "Daca in acest moment aniversar ne-am luat un ragaz sa analizam actiunile noastre din trecut, sintem totusi orientati spre viitor si pentru anii care urmeaza avem obiective mari de atins", a spus Viorel Niculescu, directorul general al Romcar – reprezentant Ford in Romania.
Directorul Romcar a adaugat ca realizarea cea mai mare, pe linga succesul pe piata si imaginea creata a companiei pe care o conduce, o constituie oamenii care muncesc alaturi zi de zi. "Am invatat impreuna, ne-am sprijinit reciproc, iar la finalul unei decade de munca pot spune cu incredere ca as lua-o de la inceput, fara sa schimb mare lucru. Atit de mult a insemnat pentru noi experienta acestor 10 ani", a mai spus directorul Romcar.
Ford Motor Company este cea de-a doua companie auto ca marime din lume cu circa 350.000 de angajati, care activeaza pe mai mult de 200 de piete din sase continente. Marcile auto produse de Ford sint Aston Martin, Ford, Jaguar, Land Rover, Lincoln, Mazda, Mercury si Volvo. Serviciile in domeniul auto includ Credit, Hertz si Quality Care. Cartierul general mondial al Companiei isi are sediul in Dearborn, Michigan. In Europa, Ford are peste 60.000 de angajati si opereaza pe 42 piete. Ford Motor Company isi va serba oficial cea de-a 100 aniversare la 16 iunie 2003.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1302 :: 17.77MB