No SSO cookie

Ford a vandut, in sfarsit, "casa” lui F-150

voteaza
(0/ 0)
Ford a vandut, in sfarsit,
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La patru ani de la inchiderea uzinei din Norfolk, Virginia, Ford a reusit in sfarsit sa gaseasca un cumparator pentru fosta "casa” a pick-up-ului F-150. Suma este confidentiala, insa noul proprietar va aduce investitii de circa 10 milioane de dolari pentru reamenajarea uzinei si a zonei inconjuratoare.

 
 
 

Cumparatorul, Jacoby Investment, un dezvoltator imobiliar din Atlanta, va vinde imediat o parte din fosta facilitate Ford unei companii de distributie belgiene, Katoen Natie (KTN).

 

La randul sau, KTN va investi circa 10,5 milioane de dolari in reamenajarea halei de 61.000 metri patrati unde alta data se produceau caroseriile de Ford F-150.

 

Uzina din Norfolk era in 2007 una dintre cele mai vechi facilitati Ford. Inaugurata in 1925, aici au fost produse de-a lungul anilor zeci de modele, la inchiderea sa ea fiind considerata “casa” lui F-150. In ciuda unei investitii de 325 milioane de dolari in cursul anului 2002, uzina continua sa fie nerentabila, de aceea Ford a luat decizia de a o inchide. Desi in timpul lui Ford aici lucrau peste 2.600 de angajati, operatiunile KTN vor presupune doar o forta de munca de 250 de salariati.

 

Cristian Iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2359 :: 22.17MB