No SSO cookie

Ford a prezentat în premiera noul model Ford Fiesta Van

voteaza
(0/ 0)
Ford a prezentat în premiera noul model Ford Fiesta Van
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a prezentat, miercuri, 26 martie, prima imagine a celui mai nou model de autoutilitară, Ford Fiesta Van, la conferinta de presă din cadrul Salonului de Autovehicule Comerciale de la Birmingham, Marea Britanie, informează un comunicat al companiei remis www.masini.ro.

 
 
Modelul dezvăluit oferă primele impresii cu privire la modul în care va arăta noul Fiesta Van atunci când va ajunge pe drumurile europene, lansarea sa fiind programată spre finalul acestui an.
"Fiesta a câştigat deja aprecierea europenilor. De la primul model lansat cu 25 de ani în urmă, sute de mii de modele Fiesta Van s-au dovedit a fi utile pentru afacerile mici si mijlocii şi pentru flote", a spus Paul Morel, director al diviziei de autovehicule comerciale a Ford Europa.
[poza1s]Morel a adăugat că Fiesta Van va fi un model bine poziţionat în gama autovehiculelor comerciale uşoare, oferind clienţilor posibilitatea de a alege o maşină potrivită pentru diferite tipuri de afaceri. În plus, faptul că gama Van este construită pe baza noului model Ford Fiesta cu 3 uşi, dovedeşte că va moşteni calităţile dinamice şi stilul acestui model.
Informaţii detaliate cu privire la acest model vor fi disponibile, în câteva luni, odată cu publicarea specificaţiilor tehnice, la intrarea sa pe liniile de producţie.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1520 :: 22.09MB