No SSO cookie

Ford a prezentat noul Ranger

voteaza
(0/ 0)
Ford a prezentat noul Ranger
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford a ales salonul de vehicule comerciale de la Birmingham, Marea Britanie, drept locul in care sa prezinte versiunea globala a noului "caraus” Ranger. In forma sa europeana, pick-up-ul complet redesenat va fi oferit, ca si modelul-geaman Mazda BT-50, doar cu motorizari diesel.

 
 

Clientii vor avea astfel la dispozitie fie un propulsor de 3,2 litri cu 200 CP si 470 Nm, fie unul de 2,2 litri cu 150 CP si 375 Nm.

 

Oricare dintre propulsoare va putea fi cuplat la o transmisie manuala sau automata cu sase rapoarte. Versiunea manuala a fost, potrivit Ford, rafinata pentru ca Ford Ranger sa se apropie cat mai mult de un automobil, in timp ce cutia automata a fost proiectata pentru a oferi un schimb al rapoartelor aproape neobservat.

 

“Noul Ford Ranger este extrem de capabil si isi pastreaza tinuta atat pe sosea, cat si in off-road”, considera Jesus Alonso, directorul executiv al diviziei de vehicule comerciale la Ford Europe. “A fost proiectat ca un vehicul global si combina cele mai bune lucruri de pe toate pietele - siguranta si securitate exceptionale, consum redus de combustibil, design contemporan, confort interior, tehnologie de ultima ora si cele mai bune capacitati de incarcare si remorcare din clasa sa”, a concluzionat Alonso.

 

In ceea ce priveste habitaclul, noul Ford Ranger poate fi comandat in trei configuratii diferite, cu peste 20 de locasuri de depozitare - inclusiv un torpedou in care incape fara probleme un laptop cu diagonala de 16 inch.

 

Nu lasati insa ca dotarile in ceea ce priveste confortul sa va insele: Ford Ranger ofera o capacitate de incarcare de 1.333 kilograme pe platforma si poate tracta fara probleme 3.350 kg. Oferit cu o cabina cu doua locuri, cu una RAP 2+2 sau double-cab, Ranger va fi pus in vanzare catre sfarsitul anului in curs, pe toate pietele unde Ford este prezent.

 

Cristian iovitu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3155 :: 17.79MB