No SSO cookie

FIAT Panda a primit motoare Euro 5 in Marea Britanie

voteaza
(0/ 0)
FIAT Panda a primit motoare Euro 5 in Marea Britanie
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat isi consolideaza pozitia eco-friendly prin introducerea unor motoare cu emisii mici de CO2.

 
 

In luna februarie, Fiat a raportat, pentru al patrulea an consecutiv, cele mai mici emisii de CO2 in Europa.

Si acum, prin introducerea motoarelor Euro 5 la modelele Panda in Marea Britanie, isi consolideaza pozitia eco-friendly.

Motorul de 1,1 l este inlocuit cu unul de 1,2 l Euro 5. Acesta are 69 CP, ajunge de la 0-100 km/h in 13,4 secunde si la o viteza maxima de 162 km/h, are un consum mediu de 4,9 l/100 km, iar emisiile de CO2 sunt de 113 g/km.

Motorul de 1,3 l turbodiesel multijet are emisii de CO2 109 g/km, un consum mediu estimat la 4,2 l/100 km, ajunge de la 0-100 km/h in 13,1 sec si o viteza maxima de 166 km/h.

Fiat Panda Active entry-level are servodirectie, geamuri electrice fata, bare de protectie in culoarea caroseriei si airbaguri pentru sofer si pasager.

Editiile MyLife au jante aliaj, inchidere centralizata cu telecomanda si priza de 12V, in timp ce varianta Dinamic are oglinzile retrovizoare si manerele portierelor vopsite in culoarea caroseriei, bare pe plafon, aer conditionat, vopsea perlata, bancheta spate rabatabila fractionat, MP3 player si lumini de ceata.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2689 :: 22.12MB