No SSO cookie

Fiat Panda 4x4 transformat in monster truck

voteaza
(5/ 1)
Fiat Panda 4x4 transformat in monster truck
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest model inedit. In plus, avem pentru voi si un material video interesant cu modelul in actiune.

 
 

Astazi va vom prezenta un vehicul foarte interesant, un monster truck. Va spunem ca pentru constructia acestui monstru s-a folosit noul Fiat Panda 4x4.

Poate va intrebati cine a construit acest mic vehicul. Ei bine, chiar cei de la Fiat in colaborare cu Mercurio Cinematografica, Andrea Faini si Fabio Gementi Workshop.

Modelul a fost realizat pentru un spot publicitar care va fi lansat in Europa la inceputul anului viitor. Este vorba de creatia agentiei Leo Burnett care spune povestea a patru prieteni. Acestia isi doresc un weekend de drumetii prin zonele montane. Initial ei pornesc cu un Fiat Panda 4x4 care se transforma in acest monster truck in momentul in care apar anumite dificultati. Finalul va fi unul comic. In momentul in care coboara din masina, soferul uita de transformare si cade de la doi metri.

Producatorul auto italian ne-a spus ca modelul a fost construit in doar doua saptamani de zile si ca a fost o munca distractiva. Va spunem ca rotile au un diametru de 150 centimetri si o latime de 50 centimetri. Cat despre dimensiunile totale ale acestui monstru pe patru roti, avem o inaltime de 3900mm, o lungime de 3800mm si o latime de 2500mm. Asteptam cu interes aceasta reclama.

Pana atunci insa, noi va invitam sa urmariti teaserul de mai jos. De asemenea, asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina de Facebook Masini.ro

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2260 :: 22.11MB