No SSO cookie

Fiat este lider pe piata româneasca la autoutilitare

voteaza
(0/ 0)
Fiat este lider pe piata româneasca la autoutilitare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Fiat este, după primele patru luni ale anului, lider pe piaţa vehiculelor comerciale, cu 456 unităţi vândute de la începutul anului, înregistrând o creştere de 45% faţă de perioada similară a anului trecut şi o cotă de piaţă de 26,3%, informează un comunicat al importatorului oficial, compania AutoItalia.

 
 
[poza1s]Modelele cele mai cerute pe piaţa internă au fost Fiat Ducato şi Fiat Doblo, care, de altfel, deţin supremaţia şi în clasele din care fac parte. AutoItalia Grup, unicul importator pentru Romania al mărcilor Fiat, Alfa Romeo, Maserati şi SsangYong, a realizat un volum total de vânzări de 784 de unităţi. Dintre acestea, marca Fiat cuprinde un volum de 726 de unităţi, în timp ce 40 de automobile sunt Alfa Romeo, 4 sunt Maserati şi 14 aparţin producătorului sud-coreean SsangYong. Pentru Fiat, compania AutoItalia a vîndut, în total, 270 de autoturisme, din care 105 au fost livrate în luna aprilie. În segmentul vehicule comerciale, luna aprilie a fost importantă în economia firmei, vânzările atingând 144 de unităţi, surclasând mărcile concurente din acest segment, următoarele clasate fiind Mercedes, cu 119 unităţi, şi Volkswagen, cu 118 unităţi. [poza2s]De la lansarea sa în Romania, Fiat Doblo s-a instalat pe poziţia de lider al segmentului de vehicule comerciale de mici dimensiuni. Explicaţia acestui succes derivă din capacitate de a răspunde aşteptărilor clienţilor, prin costuri de achiziţie sau de întreţinere reduse. “Volumul vânzărilor în primele 4 luni ale anului demonstrează că Fiat Doblo este cea mai bună alegere prin prisma celor două categorii de costuri. Modelul este lider pe piaţă, cu o cotă de 41% din total şi un număr de 237 unităti vândute în primele patru luni ale anului, înregistrând o majorare de 126% faţă de perioada similară a anului trecut”, se arată în comunicat. Cu 213 unităţi vândute şi o cotă de piaţă de 31%, modelul Fiat Ducato continuă sa domine segmentul autoutilitarelor uşoare de până la 3,5 tone.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1747 :: 22.09MB