No SSO cookie

Fiat-Chrysler are planuri mari

voteaza
(5/ 1)
Fiat-Chrysler are planuri mari
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Planul de productie al Fiat-Chrysler prevede renuntarea la cateva modele Chrysler si Dodge, aducand in schimb Alfa Romeo si Fiat pe piata americana.

 
 

Sergio Marchionne, CEO Fiat-Chrysler, a prezentat in data de 30 ianuarie versiunea revizuita a planului de productie pentru sapte dintre brandurile pe care le are in subordine in America de Nord, printre care se numara Chrysler, Jeep, RAM, Dodge, SRT, Fiat si Alfa Romeo.

Noul plan omoara din fasa proiectul producerii a patru modele de clasa mica, care urmau sa poarte siglele Chrysler si Dodge, insa ar fi fost asamblate in uzinele Fiat si lansate pe piata inca din anul acesta.

Interesant este insa faptul ca pentru piata Nord-Americana, planul prevede aducerea a patru modele noi, marca Fiat si Alfa Romeo, totul trebuind finalizat in anul 2015. Privit in ansamblu, daca planul va fi aprobat (si presa americana pune un mare accent pe acest "daca"), piata americana va fi invadata de 46 de modele noi sau revizuite, in urmatorii patru ani.


Zece dintre acestea ar trebui sa apara anul acesta, ceea ce l-a facut pe Marchionne sa admita ca programul lansarilor pentru 2013 este destul de intens.
Jeep va lansa varianta facelift a modelului Grand Cherokee si un nou SUV de segment D, care va inlocui modelul Cherokee/Liberty, RAM va aduce varianta profund revizuita pick-up 2500-3500 si noul utilitar ProMaster van, Dodge va prezenta un model nou, despre care nu se sufla inca nicio vorba, SRT va primi un Grand Cherokee revizuit, Fiat vine cu 500L si Alfa Romeo are in target un model la fel de misterios si secret, probabil 4C coupe.

Gramada de modele noi care trebuie sa vina in anul 2015, cuprinde trei masini noi marca Chrysler, doua Jeep, un RAM facelift, un Dodge nou si unul cu facelift, un SRT facelift, sase noi modele Fiat si patru Alfa Romeo, de asemenea noi. Toate acestea, repet, sunt programate pentru a fi lansate in America de Nord.

Mai mult, cu aceasta ocazie, Marchionne a prezentat Grupului Chrysler rezultatele financiare preliminare pentru anul 2012: "Avem un venit net de 1,7 miliarde US$ pentru anul trecut. Aceasta reprezinta o crestere de 183 milioane US$, fata de anul 2011", a declarat CEO-ul. "Desi este o crestere mica fata de cea a competitorilor nostri, este mai mare decat previziunile pe care le-am avut initial".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1896 :: 22.11MB