No SSO cookie

Fiat 500 - Fiat 504 Coupe Scagliarini Elaborata Zagato

voteaza
(0/ 0)
Fiat 500 -  Fiat 504 Coupe Scagliarini Elaborata Zagato
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Tuning facut de Scagliarini pe Fiat 500 Abarth.

 
 

Fiat SUA si tunerul specialist Abarth Scagliarini Motorsports au construit un model dupa  conceptul Fiat 500 Abarth.

Se numeste  Scagliarini Fiat 504 Coupe Zagato Elaborata si este destinat unui client din Emiratele Arabe Unite. Este un model coupe modelat pe conceptul Zagato si dispune de tractiune integrala. Modelul ce sta la baza acestui proiect a fost lansat la Geneva, la inceputul acestui an.

Acesta dispune de tractiune integrala, de unde vine si denumirea de 504, luata de la Fiat Panda, un diferential cu alunecare limitata si un motor de 1.4 litri turbo cu patru cilindri ce produce 180 CP, luat de la modelul Abarth.

Scagliarini a mai adaugat diverse detali din fibra de carbon si este fericit cu rezultatul, declarand ca acum va fi si el pe harta tunerilor importanti Fiat.

Nu stim cat a costat modelul facut de cei de la Scagliarini Motorsport si nici nu stim cum arata interiorul, dar avem imagini cu modelul la exterior si vi le aratam si dvs.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1923 :: 17.79MB